Tarina

Olen Janne Hämäläinen, toisen polven käsityöläinen ja luovan alan osaaja. Käsillä tekeminen alkoi minulla varhain. Saksia ja ompelukonetta osasin käyttää jo ennen kouluikää, kiitos äitini, joka oli tekstiilikäsityönopettaja. Alle kymmenen vanhana sain ensimmäisen puukkoni, jolla opettelin vuolemaan niin kaarnalaivat kuin pajupillitkin. Korona-aika palautti kiinnostukseni käsillä tekemiseen ja innostuin uudelleen nahkatöistä sekä puukkojen rakentelusta.

Yrittäjänä olen toiminut työni ohessa jo parikymmentä vuotta. Alkujaan valokuvausyrityksenä aloittanut NORDICVIEW.COM käynnisti toiminnan alkuvuodesta 2005. Hukka Arts & Crafts taas aputoiminimenä sille vuonna 2020.

Tuotteet

Tuotteeni koostuvat pääasiassa erilaisista avaimenperistä, mutta myös ulkoilu- ja retkeilyhenkisistä varusteista. Näitä ovat mm. erilaiset kiinnitysremmit, joita valmistan niin nahasta kuin tekstiiliremmeistä. Suunnitelmissani on valmistaa muita lisävarusteita mm. rinkkoihin/reppuihin. Tavoitteena tuotteissani on luotettavuus ja helppokäyttöisyys, olit sitten matkalla, retkellä, hotellissa tai teltassa. Laatu on kaiken tekemiseni keskiössä ja hinta on järkevällä tasolla.

Materiaalit

Valmistan tuotteet mahdollisimman laadukkaista materiaaleista. Nahka on pääasiassa Italiasta, jossa sijaitsevat maailman parhaat nahka-alan yritykset. Kotimaista nahkaa käytän tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Kaikki materiaalit hankin joko Suomesta tai EU-alueella olevista yrityksistä. Pyrin myös siihen, että mahdollisimman suuri osa materiaaleista olisi myös tuotettu EU-alueella.

Yhteystiedot

Osoite:
Hukka Arts & Crafts
Vaarnatie 19
37130 Nokia
Puhelin:
+358 45 7837 3222 (Janne)
Y-tunnus:
1943345-5 (NORDICVIEW.COM / Hukka Arts And Crafts)